FOTO: InfoBijeljina

Vatrogasci su lokalizovali požar koji je večeras zahvatio krovnu konstrukciju kuće i pomoćni objekat u bijeljinskom selu Gornja Čađavica, rečeno je u bijeljinskoj vatrogasnoj jednici.

Na terenu je ekipa da dežura ukoliko bi se negdje pojavila vatra da pravovremeno reaguju, dodaju iz vatrogasne jedinice.

Iz Policijske uprave Bijeljina rečeno je ranije za InfoBijeljina da je u Policijsku stanicu Bijeljina 1 prijavljeno da je došlo do požara na pоmoćnom оbјеktu, а kојi sе prоširiо nа krоvnu kоnstrukciјu kućе. 

“Na lice mjesta su izašli policijski službenici, a uslјеd gаšеnjа pоžаrа čulе su se dviје dеtоnаciје, nајvјеrоvаtniје bоmbе nа tаvаnu kućе”, rečeno nam je iz Policijske uprave Bijeljina.
 
Požar je prijavljen u 17.08 časova.

Na teren su, pored policije, izašli vatrogasci, hitna pomoć, a o svemu su upoznati su i radnici civilne zaštite i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Tužilac je naložio da se požar lokalizuje i lice mjesta obezbijedi do dolaska protivdiverzinog tima iz Doboja, te da se tek nakon toga izvrši uviđaj.

POVEZANA VIJEST:

Požar na kući u Gornjoj Čađavici: Zbog detonacija blokiran put, na terenu Hitna, policija, vatrogasci i tužilac
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 3 )