FOTO: null

Džudisti bijeljinskog džudo kluba “Panter” iz Bijeljine ostvarili su još jedan u nizu uspjeha koji ih prate u novoj takmičarskoj sezoni.

Na međunarodnom Memorijalnom turniru “Branko M. Dragić” održanom u Kanjiži bijeljinski džudisti okitili su se brojnim medaljama.

Prvo  mjesto i zlatnu medalju za “Pantere” osvojila je džudistkinja Vanja Macan, dok je druge pozicije zauzelo čak četvero takmičara ovog kluba, a to su : Elena Mikić, Anja Vucković, Predrag Terzić i Pavle Macan. Bronzu je osvojio  Ivan ČoliĆ, dok se na 5. mjestu našao Luka Perušinović. 

“Iza nas je još jedno uspješno takmičenje,  hvala džudo klubu ,,Partizan”  Kanjiža na gostoprimstvu, radujemo se daljem nastavku saradnje.  U Kanjiži nam je bilo lijepo, upoznali smo nove prijatelje, grad, družili se , putovali, i kući se vratili sa medaljama i novim iskustvima” , kaže za InfoBijeljina trener džudo kluba “Panter” Vladimir Đokić.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )