FOTO: EUROSPORT/SCREENSHOT

Novak Đoković napravio je šou poslije pobjede protiv Andreja Rubljova.

Novak Đoković prošao je u polufinale Australijan opena. Pobijedio je Andreja Rubljova u četvrtfinalu i onda je na terenu napravio pravi šou. Pjevao je rođendansku pjesmu svojoj majci Dijani i čestitao njoj i fizioterapeutu Miljanu Amanoviću rođendane. Fenomenalne scene iz Melburna.
 
Pričao je Novak na terenu sa legendarnim teniserom Džimom Kurijerom i kada je završio dio o meču i svemu obratio se svojoj loži.
 
"Htio bih da čestitam rođendan mom fiziju Miljanu koji je pobjegao u svlačionicu, nije tu. I mojoj mami kojoj je rođendan bio u utorak, ona je tu. Volim te mama", rekao je Novak, a onda je kamerman u kadar stavio upravo nju, ona mu je poslala srce, pa je Nole tad nastavio. Zapjevao je rođendansku pjesmu, pa se uključila i cijela dvorana, tako da je dobila nekoliko hiljada čestitki u isto vrijeme.

Potom se posebno obratio Amanoviću koji se vratio u njegov stručni štab ove sezone poslije male pauze u saradnji. "Miljan je sa mnom oko 15 godina, prošao je pravi pakao u prethodnih desetak dana zbog svih tretmana i svega što se dešavalo sa povredom. Sve vrijeme je bio sa mnom i hvala mu na tome", poručio je Đoković.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )