FOTO: null

Spekulacije da firma porodice najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića otvara hotel i restoran u Banjaluci uskoro bi se mogle obistiniti.

Reklama za restoran koji nosi ime tenisera već je postavljena, a kako saznajemo spoljašnji i unutrašnji radovi na renoviranju hotela u banjalučkom izletištu Banj brdo su pri kraju.

Reklama sa imenom najboljeg tenisera svijeta je već postavljena, a Novakov restoran bi sudeći po reklami i završetku radova uskoro trebalo da bude otvoren u srcu popularnog banjalučkog izletišta.

Kako saznajemo restoran i sobe su luksuzno namještene i enterijer je spreman za prve goste.

Građani Banjaluke koji svakodnevno posjećuju Banj brdo tvrde da otvaranje hotela sa imenom poznatog tenisera podržavaju, ali  kako tvrde, to ne bi smjelo dovesti do puštanja automobila na pješačku stazu koja vodi do hotela.

Početkom marta se pojavila informacija da je kompanija "Family Sport", vlasništvo porodice najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, zainteresovana za otvaranje prestižnog restorana "Novak"   u Banjaluci. 

Objekat u kome treba da bude hotel “Novak” je vlasništvo Gordane Tešanović direktorke banjalučkog Doma zdravlja i poslanika SNSD-a u NS RS. 

Tešanovićeva je ranije poručila da  neće komentarisati kompletan slučaj. Otac teniskog asa i vlasnik kompanije "Family Sport" Srđan Đoković je početkom marta u pratnji supruga Gordane Tešanović bio u gotovo tajnoj posjeti novoizgrađenom motelu na Banj brdu.

Pretpostavlja se da je kupovina motela na Banj brdu samo uvod u višemilionske investicije i izgradnju sportskog kompleksa na poznatom banjalučkog igrališta nedaleko od hotela. Đokovići pod svojom franšizom već imaju restorane u Beogradu i na Kopaoniku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )