FOTO: InfoBijeljina

Fudbaleri Zvijezde vrijedno rade na terenima Etno sela i spremaju se za svoju debitantsku sezonu u Premijer ligi BiH.

Novi šef stručnog štaba Milan Djuričić dobro poznaje ekipu, sa klubom je preko dvije godine i po njegovom programo se i do sada radilo sa timom, tako da nema  većih problema u radu. 

- Za sada sve ide kako smo planirali, igrači su spremni došli na pripreme, rade dobro, ispunjavaju sve zahtjeve, što nam daje za pravo da u prvenstvo možemo ući sa ambicijama koje bi garantovale sredinu tabele. To je i osnovni cilj uprave kluba u ovoj debitantskoj sezoni. U Etno selu imamao sve potrebne uslove za rad tako da nećemo ići nigdje na prirpeme, a napravili smo i plan kontrolnih utakmica. Odigraćemo sedam mečeva sa ekipama koje su u nivou kvaliteta klubova Premijer lige BiH gdje ćemo moći vidjeti kvalitet svih igrača i do starta šampionata stvoriti kostur tima, rekao je Djuričić.

Ekipa je tokom ljetnog prelaznog roka pretrpjela dosta promjena. Klub se odrekao usluga onih najsikusnijih iz prošle sezone jer je osnovno opredjeljenja da se u narednom periodu posveti pažnja radu sa mladjimn fudbalerima koji bi dobijali priliku za dokazivanje. Pojačanja koja su pristigla u Zvijezdu su dovodjena ciljano, ima tu i iskusnih igrača, koji su igrali u Prmeijer ligi, ali i maldih talenata koji bi trebali biti budućnost  kluba.

Prva kontrolna utakmica odigraće se u subotu u Staroj Pazovi protiv Proletera iz Novog Sada, a yatim slijede mečevi protiv Sloge iz Simin hana i Vojvodina iz Novog Sada

D. Tešić
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )