FOTO: null

Na novoj ATP listi nije bilo promjena na prva tri mjesta, a Marin Čilić je od ponedeljka četvrti igrač svijeta. Novak Đoković je na sedmom mjestu.

Rafael Nadal je i na ovoj ATP listi prvi igrač svijeta. Španac ima 1.960 bodova više od Rodžera Federera. Treći je Endi Mari sa 5.290 bodova, a Marin Čilić zabilježio je najbolji renking u karijeri i sada je četvrti igrač planete sa 4.505 bodova.

Peti je Aleksandar Zverev koji je nazadovao za jedno mjesto. Novak Đoković je takođe pao za jednu poziciju i sada je sedmi sa 3.765 bodova.

Grigor Dimitrov je napredovao za jedno mjesto i na osmoj poziciji zamjenio Stena Vavrinku a deseti je David Gofan.

Huan Martin del Potro je napredovao za četiri mjesta i sada je 19. igrač svijeta.

Damir Džumhur je jedno mjesto lošije plasiran nego prošle nedelje pa je sada 38. reket svijeta. Srpski igrač Viktor Troiski napredovao je za šest pozicija i ovog ponedeljka nalazi se na 48. mjestu.

U prvih 100 igrača iz regiona mjesto imaju i Borna Ćorić (56.), Dušan Lajović (70. - napredovao za tri mjesta), Filip Krajinović (77. - napredovao za dvije pozicije), Laslo Đere (90. - nazadovao jednu poziciju) i Janko Tipsarević (97. - pao devet mjesta).

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )