FOTO: nezavisne

BERLIN - Njemački mediji pozabavili su se ne samo igrom hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, već i navijačima i načinom na koji je proslavljen uspjeh Hrvatske, a veliku pažnju privukla je i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, za koju navode da je "svima otela predstavu".

List "Bild" u tekstu sa teško prevodljivim naslovom "Presidentin Knutsćovic" (od knutsćen - grliti, maziti se), piše da se hrvatska predsjednica "obrušila" na svakoga ko joj je bio u blizini kako bi ga grlila i ljubila, prenosi Dojče vele.

"Političarka je nakon poraza u finalu njene reprezentacije bila valjda najsimpatičnija gubitnica u istoriji Svjetskog prvenstva. Čak ni pljusak nad Moskvom nije pokvario njeno odlično raspoloženje", piše "Bild".

Tabloid podsjeća i na biografiju hrvatske predsjednice i hvali njenu spontanost, čak i na tako velikoj pozornici kao što je Svjetsko prvenstvo.

"Sjajno je bilo kako je i Makronu pod pljuskom razmrsila kosu. Drskost: u zanosu grljenja, Grabar Kitarovićeva je izljubila i pehar, prije nego što je uopšte bio uručen Francuzima", navodi list.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )