FOTO: null

Tri osobe su poginule, a više njih, među kojima i troje djece, povrijeđeno je u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile u protekla dva dana na području Bijeljine.

Sretko Ćebetarević (61) iz Ugljevika poginuo je kada je vozeći "škodu oktaviju" sletio s puta u mjestu Donji Zagoni kod Bijeljine. Iz Policijske uprave Bijeljina navodeći njegove inicijale kazali su da se nesreća dogodila u nedjelju oko 21.50 časova.

- Dežurni tužilac naložio je istragu s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i uzroka nesreće - rekli su u PU Bijeljina ne navodeći detalje.

Nezvanično saznajemo da se pretpostavlja da je uzrok slijetanja brza vožnja ili umor vozača i slaba koncentracija zbog vrućine.

Samo dva časa ranije u Brezovom Polju kod Brčkog poginuli su motociklisti Siniša Radovanović (38) i Milan Bajunović (44) iz Brčkog kada su motociklom BMW sletjeli s puta.

- Prema prvim informacijama, motocikl na kojem su bili nastradali kretao se iz pravca Bijeljine. Dolaskom u Brezovo Polje vozač je iznenada izgubio kontrolu nakon čega su sletjeli u kanal i na mjestu stradali - rekao je portparol policije Brčko distrikta Halid Emkić.

Crna lista se ovdje nažalost ne završava. U direktnom sudaru “mercedesa” i “audija” lakše su povrijeđene dvije osobe  6. avgusta oko 22.00 časa u Kruševačkoj ulici u Bijeljini. 

Saobraćajna nezgoda se dogodila takođe juče i oko 13.00 časova na magistralnom putu Bijeljina - Pavlovića most, a učestvovala su tri vozila, automobil "polo", “kombo”, te kamion. Kako smo saznali “polo” je iznajmila četvoročlana porodica koja živi u SAD, u autu je bila trudna žena, muškarac i dijete, koji su lakše povrijeđeni, te su vozilom bijeljinske Hitne pomoći prevezeni na Urgentni blok. 

Policijska uprava Bijeljina apeluje na sve vozače i učenike u saobraćaju, da brzinu kretanja vozila prilagode stanju i uslovima puta. Isto upozorenje stiže i iz Agencije za bezbijednost saobraćaja Republike Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )