FOTO: null

Kako sada stvari stoje, ako je vjerovati Nacrtu budžeta koji je u pripremi, i stavu načlenika za finansije i gradonačlenika Bijeljine, onda nas naredne godine očekuje štednja.

Nema planova za velike kapitalne investicije, a u pitanje je došla i izgradnja reflektora na Gradskom stadionu, koji će biti uslov Radniku za nastup u narednoj sezoni u Premijer ligi.

Gotovo je sigurno da od dugo najavljivanog početka izgradnje sportske dvorane u narednoj godini neće biti ništa.

Naredne godine ističu dva velika kredita, i tek nakon toga se može razmišljati o novim zaduženjima.

Gostujući nedavno na programu naše televizije, Mladen Krstajić, predsjednik fudbalskog klub Radnik istakao je da izgradnja reflektora nije velika investicija, s obzirom koliko se potrošilo prošle godine na razne političke transfere.

Ni načelnik za finansije Milorad Sofrenić nije optimista oko ulaganja u sportsku infrastrukturu, a budžetom je planirano samo 100.000 KM za kompletne investicije u ovom sektoru.

Naravno dok se ponovo kreditni ne zadužimo, sportisti Bijeljine će i dalje svoje utakmice i treninge obavljati u školskim dvoranama, dok postoji velika vjerovatnoća da fudbaleri Radnika, i pored toga što obezbjede opstanak u Premijer ligi i najvjerovatnije i nastup na međunarodnoj sceni, naredne sezone budu morali da se presele u Prvu ligu RS.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )