FOTO: InfoBijeljina

U okviru 47. Izbora sportiste godine grada Bijeljina, za najboljeg u 2023. godini izabran je član Odbojkaškog kluba „Radnik“ Nikola Drljić, koji je izjavio da ovu nagradu vidi kao podstrek za dalji rad i trud i kao dokaz da sve što je radio proteklih godina nije bilo uzalud.

- Zato mislim da se svaki rad mora isplatiti kad-tad. Ovo je veliko priznanje za mene kao pojedinca, ali i za cijelu ekipu. Trudićemo se da ga opravdamo i da u narednim sezonama pokažemo da postajemo veoma važan faktor u odbojci na nivou Bosne i Hercegovine - naveo je Drljić.


Drugo mjesto pripalo je Ani Zekić iz Ženskog odbojkaškog kluba „Radnik“, a trećeplasirani je Pavle Vujnović iz Džudo kluba „Panteri“.
 
Vujnović je za portal InfoBijeljina istakao da mu je drago što je stručni žiri manifestacije prepoznao njegov dosadašnji uspjeh.

 
- Ova nagrada mi je podrška i vodilja za dalje uspjehe i postizanje dobrih rezultata na takmičenjima koja slijede - naglasio je Vujnović.
 
Stefan Rakić iz Kluba malog fudbala „Radnik MD Shop“ izabran je među 10 najboljih sportista grada Bijeljina.
 
- Mi smo protekle godine postigli veliki uspjeh tako što smo osvojili Prvenstvo i Kup Bosne i Hercegovine, a predstavljali smo naš grad i u Ligi Šampiona, na kvalifikacijama u Albaniji i Češkoj. Meni je ova nagrada podstrek za još veći rad i napredak i trudiću se da postignem što bolje rezultate sa svojom ekipom - poručio je Rakić.
 
U deset najbolje rangiranih sportista grada Bijeljina u 2023. godini izabrani su i Dejana Marković iz TKD „Sokol“, Dalibor Stojanović iz ŠK „Svetozar Gligorić“, Vanja Pejić iz ŽRK „Radnik“, Aleksandar Pirgić iz KK „Budućnost BN“, Nemanja Pejčić iz AKK “Optima motorsport“ i Aleksandar Novicki iz KK „Šampioni“. 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 1 )