FOTO: null

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji koja se koristi u izradi, tim Nike dizajnera je uspješno spojio nekoliko tehnologija koje olakšavaju kretanje, fleksibilnost i pružaju dobru izdržljivosti i trakciju.

Inovativne Nike Air Zoom Vomero 12 patike kombinuju meko jezgro od Lunar pjene u đonu sa Zoom Air jedinicima duž cijelog stopala i omogućavaju lako amortizovanje koje pruža veći povraćaj energije od prethodnih modela.

„Novi Vomero 12 mi se svidio na prvi pogled. Osim upečatljive i lijepe boje, veoma su udobne i funkcionalne. Ono što je meni na prvom mjestu, kada biram patike je dobro prijanjanje pri svakom koraku i udobnost, a to mi novi Vomero 12 i pruža“ – izjavila je Ivana Macanović, uspješna atletičarka Bosne i Hercegovine.

Novi model Vomero 12 je isprobao i ultramartonac Bosne i Hercegovine poznat kao Ironmen, Mladen Stevanović. Bitne karakteristike koje Mladen ističe su „fleksibilnost, amortizacija tokom trčanja i dobra ventilacija pri prvom kilometru. Osim toga, Mladen dodaje, udobnost je nesto sto se podrazumijeva, ne samo kod ovog, nego kod svih modela sa Air Zoom tehnologijom koji dolaze iz Nike laboratorije.“

Osnovna prednost novog Nike Air Zoom Vomero 12 modela je u kombinaciji tehnologija koje svakom trkaču daju:

prilagodljivo/potporno prijanjanje (Flywire kablovi)

optimalan povraćaj energije (Zoom Air jedinice u peti i prednjem dijelu stopala)

izdržljivost i trakciju (đon od lake lunar pjene)

Muške i ženske Nike Air Zoom Vomero 12 modele potraži u Sport Vision radnjama u Bijeljini i Tuzli ili na sportvision.ba.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )