FOTO: null

Političke partije članice Koalicije Bijeljina pobjeđuje poručile su danas da nikada neće pristati na izbornu krađu koja se, kako navode, u Bijeljini dogodila na dan izbora, te da će se protiv takvih stvari boriti svim dostupnim pravnim i demokratskim sred

"Da su izbori u Bijeljini bili pošteni i da nije u pitanju dokazana izborna krađa i prevara, Koalicija `Bijeljina pobjeđuje` bi to prihvatila", navodi se u zajedničkom saopštenju. 

U saopštenju se ocjenjuje da je u pitanju kupovina glasova, manipulacija glasačkim listićima, mijenjanje volje glasača i izborna krađa, odnosno "stvari koje je SDS u Bijeljini radio tokom ovih lokalnih izbora". 

"SDS je ovo radio na dan izbora što predstavlja krivična djela", navodi se u saopštenju Koalicije. 

Za aktuelnog gradonačelnika Miću Mićića, navode u Koaliciji, "izbori su možda utakmica, igra i zabava, kojom se služi kako bi na svaki mogući način sačuvao svoju poziciju i zaštitio svoje lične interese". 

"Za Koaliciju `Bijeljina pobjeđuje` izbori su demokratski izraz stanovnika Semberije da žele bolju i ljepšu Bijeljinu, da žele promjene, i to su jasno pokazali drugog oktobra. Na izbornu krađu i prekrajanje glasačke volje nikada nećemo pristati", navodi se u saopštenju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )