FOTO: srpskainfo.com

Za razliku od ranijih godina, kada su se političke partije utrkivale koja će napraviti što veći završni miting i dovesti što veću estradnu zvijezdu, ove godine potpuno drugačija slika.

Skoro sve partije završne tribine organizuju u najvećem gradu Republike Srpske – Banjaluci, ali bez velikih najava i pompi.

Iako se danima spekuliše da li će na tribini SNSD ponovno zapjevati Svetlana – Ceca Ražnjatović, Srpskainfo iz pouzdanih izvora saznaje da nijedna estradna zvijezda neće biti gost na završnim mitingu najveće stranke u Srpskoj, pa tako ni Ceca.

U ovoj partiji navode da će njihov završni skup biti održan u petak na Trgu Republike, na kojem će se predstaviti kandidati za predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, kao i za poslanike u Narodnoj skupštini RS i parlamentu BiH. Tvrde da će nakon toga jedan domaći bend odsvirati jednu ili dvije pjesme.

Iz Ujedinjene Srpske navode da su sa trubačima i duvačkim orkestrom Bojana Ristića i „Bras Bendom” počeli predizbornu kampanju u Gradiški, a da veliki završni skup pripremaju za večeras na Trgu Republike, gdje će sve prisutne zabavljati beogradska grupa “Lexington bend”.

U skoro isto vrijeme, DNS u Obilićevu priređuje završno predstavljanje svojih kandidata, kao i zajedničkih kandidata za dvije najvažnije funkcije, Željke Cvijanović i Milorada Dodika, nakon čega će prisutnima zapjevati “Legende”.

Zanimljivo je i da će Savez za pobjedu, po svemu sudeći, kampanju završiti na Kastelu, na istom mjestu gdje je prvu veliku konvenciju imao vladajući SNSD.

Podsjećamo da je Savez za pobjedu svoju kampanju započeo u Laktašima, simbolično pokazujući da će osvojiti bastion SNSD.

– Još uvijek nemamo tačnu potvrdu da li će završna tribina biti na Kastelu, jer ako bude padala kiša moraćemo sve da mijenjamo i tražimo novu lokaciju. Ono što je sigurno je da nijedna estradna zvijezda neće nastupiti na našem završnom skupu – navode u Savezu za pobjedu.

Kandidat Saveza za Pobjedu (SzP) za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras u Prijedoru da će ova koalicija otkazati predizborni skup u Banjaluci najavljen za petak, 5. oktobar.

On je naveo da je odluka donesena jer je ocijenjeno da bi skup bio rizičan i da će više o tome biti riječi na sutrašnjoj konferenciji za novinare ove koalicije.

Goca Tržan

Za razliku od svoje partije, kandidati SNSD za poslanike u Narodnoj skupštini RS Vlado Džajić, Momčilo Antonić i Denis Šulić organizuju koncert Goce Tržan.

Kako navode, u dogovoru sa Izbornim štabom stranke, koncert su organizovali kako bi se okupili mladi SNSD iz izbornih jedinica dva i tri. Pored Tržanove, nastupaće i jedan lokalni bend, dok trojac najavljuju i određena iznenađenja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )