FOTO: Nezavisne

Nevrijeme koje je sinoć pogodilo opštinu Teslić pričinilo je veliku štetu na putnoj infrastrukturi u naseljima Jelića Potok i Vitkovci, a poplavljeno je i nekoliko domaćinstava, rekao je Srni načelnik ove lokalne zajednice Milan Miličević.

On je rekao da se u Jelića Potoku izlio bujični potok koji je poplavio nekoliko domaćinstava, dok su uništena tri pješačka mosta i jedan betonski za motorna vozila.

Miličević kaže da je veća šteta pričinjena u Vitkovicima gdje je voda ušla u nekoliko objekata, te uništila nekoliko pješačkih mostova i oštetila lokalni put.

On je naveo da je noćas od 3.00 časa angažovana mehanizacija i da se pristupilo saniranju pričinjene štete.

"Nažalost, po običaju, saniramo posljedice dok su uzroci uvijek isti", rekao je Miličević, koji za štetu pričinjenu nevremenom krivi komunalnu nedisciplinu mještana i nedostatak reda u sječi šuma.

On je najavio da će biti preduzeti koraci kako bi se stanovništvo osvijestilo da komunalni otpad treba da odlaže u za to predviđena mjesta.

Miličević ističe da je potrebno i da se zavede šumski red kako granje, trupci i ostalo smeće ne bi pravili brane na mostovima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )