FOTO: null

Tri lica su povrijeđena jučer u sarajevskom naselju Stup, nakon što je automobil naletio na pješake. Iz MUP-a KS pojašnjeno je kako je došlo do ovog udesa, piše Patria.

- Prema do sada prikupljenim saznanjima, usljed nepropisne radnje u saobraćaju vozača M.B. iz Bijeljine, koji je upravljao Audijem A-3 došlo je do skretanja u lijevu stranu van kolovoza na trotoar Citroena C-4 kojim je upravljala vozačica U. N., a potom do udara i obaranja na trotoar pješaka K.A., rođena 1981. godine, pješaka S. M., rođen 1954., i bicikla kojim je upravljao biciklista Š. Ne., rođen 1972. godine iz Sarajeva – kažu iz MUP-a KS.

Nakon toga došlo je do sudara Audija A-3 i Mercedesa.

- U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede, zadobila je pješak K. A. kojoj je ljekarska pomoć ukazana u KCUS-u, gdje je zadržana na daljnjem liječenju. Teške tielesne povrede zadobio je i biciklista Š. N, istom je ljekarska pomoć također ukazana na KCUS-u i zadržan je na daljnjem liječenju. Lake tjelesne povrede zadobio je pješak S. M., koji je pušten na kućno liječenje – dodaju iz MUP-a KS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )