FOTO: srpskainfo

Devedestdvogodišnji Prijedorčanin čiji su inicijali M.P. smrtno je stradao od udara lokomotive prilikom prelaska pružnog prelaza u prijedorskom naselju Topolik, utvrđeno je uviđajem, kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, saopšteno je večeras iz Policijske uprave Prijedor.

U saopštenju se navodi da je Policijskoj upravi danas u 11.40 časova prijavljeno da je na pružnom prelazu u naselju Topolik pješaka udario voz koji je saobraćao između Omarske i Prijedora.
 
Na mjestu nesreće nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog djela.
 
U saopštenju Željeznica Republike Srpske je navedeno da se nesreća dogodila u 11.37 časova, kada je "na muškarca koji se neovlašćeno kretao prugom u blizini putnog prelaza naletjela dizel lokomotiva".
 
-Mašinovođa „Željeznica Republike Srpske“ je vidjevši muškarca koji se kreće prugom, više puta davao zvučni signal, međutim tragedija se nije mogla izbjeći jer se muškarac nije sklanjao sa kolosijeka - navodi se u saopštenju.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )