FOTO: glassrpske

Radnik „Vodovoda“ iz Modriče Slobodan Teofilović poginuo je, a dvojica njegovih kolega su povrijeđeni kada su prilikom redovnih aktivnosti na održavanju kanalizacije upali u fekalnu prepusnu stanicu koja se nalazi na dubini od oko osam metara, potvrđeno je "Glasu Srpske“.

Povrijeđeni su Dalibor Šarkanović (33) i Dragan Simić (31) iz Modriče.
 
Prema nezvaničnim informacijama radnici su trebali da provjere i po potrebi očiste pumpu u jami jer nešto nije bilo uredu.
 
- Nakon što su ušli unutra omamili su ih plinovi amonijaka pa su ostali bez svijesti. Radnike su vatrogasci izvukli iz kanalizacije ali nažalost jedan je nastradao dok su druga dvojica prevezena u bolnicu - rekao je izvor blizak istrazi.
 
Dodao je  da su u izvlačenju stradalih radnika pomagali i mještani koji su se tu zatekli. Oni su morali da koriste gas maske kako bi uspjeli da ih izvuku napolje. Kako saznajemo dvojica povrijeđenih su tokom transporta u bolnicu više puta gubili svijest i dolazili sebi.
 
Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez je rekla da su odmah po prijavi  postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča, te utvrdili da je  S.T. iz Modriča smrtno stradao na licu mjesta, dok su D.Š. i D.S. zadobili tjelesne povrede i oni su upućeni u dobojsku bolnicu.
 
– Uviđaj je u toku i vodi ga tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj – istakla je Kerkezova.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )