FOTO: null

U saobraćajnoj nesreći koje se dogodila juče oko 9 sati na auto-putu Beograd – Šid, u blizini graničnog prelaza, poginule su dve osobe, dok su tri prebačene u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici

U saobraćajnoj nesreći koje se dogodila juče oko 9 sati na auto-putu Beograd – Šid, u blizini graničnog prelaza, poginule su dve osobe, dok su tri prebačene u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici. Nesreća se dogodila kada je automobil podleteo pod zadnji deo kamiona.

“Sitroen”, novosadskih registarskih tablica, kretao se prema granici sa Hrvatskom, kada se zakucao u teretno vozilo. Auto se zabio u zadnji deo kamiona koji je stajao u koloni, iza drugih teretnih vozila u zaustavnoj traci. Ono što je dovelo do ove tragedije, prema prvim rezultatima istrage, jeste, nepoštovanje propisa, neprilagođena brzina i slaba vidljivost.

Putnici iz “sitroena”, stigli su iz Bijeljine, kod rođaka u Kuzmin, gde im je bio obezbeđen prevoz do Hrvatske, odnosno Rovinja. Na mestu nesreće povredama su podlegli muškarac i žena, dok su tri osobe, dve muške i jedna ženska, hospitalizovane u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

– Putnica Cvija Nikolić (46) iz Bijeljine, ima tešku traumu glave i u životnoj je opasnosti, dok su dvoje saputnika iz putničkog vozila lakše povređeni. Stojan Đukić prebačen je na dalje lečenje u Beograd, a Sveto Nikolić, koji je u saobraćajnoj nesreći zadobio prelom rebara, zadržan je u bolnici – izjavio je za “Novosti” dr Duško Madžić, zamenik direktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )