FOTO: null

LOPARE/ - Dom zdravlja Lopare završava ovu poslovnu godinu pozitivnim rezultatima i suficitom u budžetu koji je prisutan već cijelu deceniju, rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Želimir Nešković.

"Nastavili smo pozitivan trend poslovanja, a ove godine otvorili smo i stavili u funkciju ambulantu u mjesnoj zajednici Mrtvica koja pokriva četiri mjesne zajednice, obezbijedili sanitetsko vozilo, organizovali cijeli niz edukativnih predavanja za sve zadravstvene radnike našeg kolektiva i pomogli otvaranje `Narodne` apoteke u okviru Doma zdravlja", rekao je Nešković novinarima. 

On je najavio da će u narednoj godini prioritet u radu biti projekti koji se tiču poboljšanja infrastrukture, kadra i opreme u ovoj zdravstvenoj ustanovi. 

"Naši ciljevi u sljedećoj godini su proširenje prostornih kapaciteta, dolazak specijalista doktora neurologa i urologa, kao i nabavka ultrazvučnog aparata i još jednog sanitetskog vozila", rekao je Nešković i zahvalio zdravstvenim radnicima na uspješnom i požrtvovanom radu tokom cijele godine. 

Za dvanaestoro djece radnika Doma zdravlje Lopare Nešković je uručio poklon paketiće. 

Na današnjem prijemu, povodom nastupajućih novogodišnjih praznika, osim zdravstvenih radnika, prisustvovali su predstavnici Srpske pravoslavne crkve Lopare, opštine Lopare, predstavnici javnih ustanova ove majevičke opštine, kulturni i sportski radnici. 

Načelnik opštine Rado Savić pohvalio je rad ove zdravstvene ustanove i najavio aktivno učešće lokalne vlasti u daljem razvoju Doma zdravlja čime će, uvjeren je, biti poboljšan kvalitet pružanja zdravstvenih usluga stanovništvu majevičkog kraja.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )