FOTO: InfoBijeljina.com

Nenad Danilović, majstor imitacije i improvizacije, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis, jedan je od najpoznatijih srpskih stand up komičara.

Bijeljinska publika je i ove godine rado dočekala njegov nastup. Ovoga puta kaže, sa novim pričama koje će, nada se, izmamiti smijeh kod ljudi, što je kaže u ovom vremenu veliki izazov za umjetnike.

Stand up kao forma je nešto što je popularno u svijetu godinama, a što u posljednje vrijeme polako prihvata i naša publika. 

U vrijeme kada je malo kome šta smiješno, Nenad kaže da pokušava da svojoj publici da tu dozu zabave, trenutke kada će zaboraviti na probleme. Kaže da nije lako ali smatra da je to ljudima u našoj zemlji prijeko potrebno.

Kao neko ko ima iskustva i na TV ekranu i pozorišnim daskama, kaže da mu je omiljena pab varijanta. Iako je obišao čitav svijet kaže da bez balkanskog mentaliteta i naših ljudi nema ni iskrenog smijeha.

Кomedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )