FOTO: null

Tužilaštvo BiH uložilo je žalbu na odluku Suda BiH o ukidanju mjere zabrane napuštanja Bosne i Hercegovine Slobodanu Pavloviću. Sud je takvu odluku donio u ponedjeljak, a Tužilaštvo je iskoristilo pravo da u roku od tri dana uloži žalbu, nezadovoljno takv

„Mi smo juče dali pismeni odgovor na tu njihovu žalbu i u narednih nedjelju dana očekujem odgovor“, rekao je za naš portal advokat Miodrag Stojanović, branilac Slobodana Pavlovića u predmetu u vezi sa poslovanjem Pavlović banke, dodajući da pune dvije godine traje istraga u ovom predmetu i da se oni nisu pomjerili sa mjesta.

Podsjećamo, sve mjere zabrane za troje saradnika i vlasnika Pavlović banke u Bijeljini Slobodana Pavlovića ukinute su oktobra 2016. godine, osim zabrane izlaska iz BiH.

„Da su imali bilo šta konkretno oni bi podigili optužnicu. S toga i mislim da mogu nastaviti dalje istragu, ali cijeneći dosadašnji tok postupka, mislim da Tužilaštvo tu nema dokaza za počinjenje krivičnog djela pranja novca“, naglasio je Stojanović. 

Odluka Suda BiH o ukidanju mjere zabrane napuštanja BiH je nepravosnažna i čeka se odluka Apelacionog Suda po žalbi Tužilaštva.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )