FOTO: null

Narodni poslanik Zlatko Maksimović posjetio je danas učenike Poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini, te rukovodstvu ove obrazovne ustanove uručio prigodan poklon, s ciljem unapređenja nastave.

Maksimović je, nakon razgovora sa osobljem, učenicima i rukovodstvom škole, naveo da je Dom zdravlja Bijeljina, na čijem je čelu, uvijek imao dobru saradnju sa Poljoprivrednom i medicinskom školom, te da je upoznat o problemima ove škole. 

"Mi odavde dobijamo kadar za našu Semberiju, za koju je Poljoprivredna škola izuzetno važna, a u znanje je neophodno kontinuirano ulagati", rekao je Maksimović prilikom predaje poklona. 

Maksimović je naveo da je škola od njega tražila ono što joj je neophodno. "Sa zadovoljstvom sam došao ovdje i poklonio im televizor za unapređenje nastavnog procesa. Svojevremeno sam ovu školu pohađao, a prethodnih godina nastojao sam pomoći ne samo ovoj, nego i drugim školama", rekao je Maksimović. 

On je naglasio da će u narednom periodu, kada bude, kako kaže, napredovao, ovu školu, ali i druge na području Semberije pomagati koliko god bude u njegovoj moći. "To je obaveza svih nas jer kada se ulaže u znanje to je investicija koja se sigurno isplati", rekao je Maksimović. 

Direktor Poljoprivredne i medicinske škole Bijeljina Milorad Vuković istakao je da poklon koji su danas dobili od Maksimovića mnogo znači, tim prije što je stigao od bivšeg učenika te škole, a danas uglednog, obrazovanog i uspješnog građanina Bijeljine. 

"Počastvovani smo današnjom posjetom doktora Maksimovića, direktora Doma zdravlja, u koji mi godinama već šaljemo učenike na praksu. Bez te saradnje ne bismo mogli edukovati naše učenike kako bi sutra bili osposobljeni za rad", rekao je Vuković. 

"Veoma je važno napomenuti, a što me raduje kao građanina, da je Maksimović postigao rad, red i disciplinu u Domu zdravlja, što se uklapa u svjetske standarde. Sve se jasno vidi kada dođete u Dom zdravlja", dodao je Vuković i zahvalio na poklonu koji će pomoći u cjelokupnom nastavnom procesu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )