FOTO: null

DOBOJ - Na području PU Doboj u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, osam saobraćajnih nezgoda i jedan požar. Ono što je interesantno su sami predmeti koji su ukradeni u ovim pljačkama.

Policijska stanica Modriča, juče je Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica E.V. (1997) i H.P. (1994), oba iz Gradačca, FBiH, zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo „Teška krađa“. Za prijavljena lica postoji osnov sumnje da su u vremenu od mjeseca novembra 2017. do mjeseca januara 2018. godine, iz kuće u kojoj trenutno niko ne boravi otuđila kamin i određenu količinu alkoholnog pića. Otuđeni kamin je pronađen i biće vraćen oštećenom.

Takođ,e na području PU Doboj policijski službenici su juče na licu mjesta zatekli  i identifikovali lice S.J. (1961) iz Čelinca, za koje postoji osnov sumnje da je pokušalo otuđiti 5 kg kafe na benzinskoj pumpi u Doboju. Protiv lica S.J. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj za ivršeno krivično djelo „Krađa“ u pokušaju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )