FOTO: null

Predsjednik Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Bijeljina Nedeljko Ćorić izjavio je danas da ova stranka ne učestvuje na političkoj pijaci u Bijeljini nego se sprema za pobjedu na oktobarskim izborima i smjenu gradske vlasti u Bijelj

Na konferenciji za novinare, održanoj u prostorijama stranke, Ćorić je rekao da nedavnim odlaskom odbornika Ivana Burića SNSD nije izgubio ništa, te da Klub odbornika SNSD-a u Skupštini grada nastavlja da djeluje sa pet odbornika. 

On je rekao da je Burić ucjenjivao SNSD, tražeći posao za suprugu, kako bi ostao lojalan stranci. 

"SNSD je ozbiljna politička organizacija koja vodi jasnu i odgovornu politiku i neće podleći pritisku pojedinca, a naša vrata su otvorena za sve koji svojim angažovanjem mogu da pomognu da Bijeljina postane bolji grad za sve građane", poručio je Ćorić. 

On je istakao da SNSD, kao najveća i najjača politička stranka, predvodi osam stranaka koje podržavaju zajedničkog kandidata za gradonačelnika Bijeljine Zlatka Maksimovića, kako bi ujedinjeni ostvarili promjenu i obezbijedili buduće dobro upravljanje gradom i bolji život za građane. 

"Bijeljina je danas grad za samo nekoliko pojedinaca koji lijepo žive i imaju ogromne finansijske interese, a o tome šta su tokom upravljanja gradom uradili za građane, a šta za svoj lični interes, govorićemo u kampanji", najavio je Ćorić. 

On je rekao da vladajući SDS u Bijeljini strahuje od kandidovanja Maksimovića i dodao da poštuje njega i dvojicu gradskih odbornika koji su napustili SDS i osnovali novu stranku. 

"Oni su rekli ne višegodišnjoj privatizaciji stranke i grada i Maksimović je dobio podršku osam stranaka da Bijeljinu vodi u bolju budućnost", istakao je Ćorić i najavio da će ova koalicija biti proširena za još nekoliko stranaka. 

Na konferenciji za novinare odbornik SNSD-a Slobodan Petrić rekao je da cilj Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada nije promjena skupštinske većine u Bijeljini pola godine prije isteka mandata, nego pobjeda na izborima u oktobru. 

On očekuje da će lista SNSD-a na izborima dobiti većinu i da će od oktobra SNSD biti najjača stranka u lokalnom parlamentu Bijeljine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )