FOTO: novosti.rs

Tek što se vratio u tim madridskog Reala i protiv Atletik Bilbaa odigrao nekoliko minuta, mladi srpski napadač mora u dvodnevnu samoizolaciju.

Prvu godinu na stadionu "Santijago Bernabeu" mladi srpski napadač Luka Jović pamtiće po velikim pehovima koji su ga zadesili i kojima nema kraja.

Tek što se, posle oporavka od povrede stopala, vratio u tim Zinedina Zidana, koji mu je nedavno dao nekoliko minuta na terenu u finišu meča protiv Atletik Bilbaa, srpski reprezentativac mora da ide u dvodnevnu samoizolaciju jer je bio u kontatku sa neimenovanim prijateljem koji je bio pozitivan na virus korona.

Ono što je u svemu dobro jeste što je prvi Jovićev test bio negativan, ali će iz predostrožnosti dva dana provesti izolovan od ostatka ekipa u trening centru "kraljevskog kluba".

Ipak, zbog novonastale situacije, male su šanse da se Luka nađe u konkurenciji za meč sa Alavesom, koji se igra u petak.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )