FOTO: null

Da je samopouzdanje veći problem od samog posla, govori podatak da je čak 84 odsto ispitanika zadovoljno trenutnom pozicijom, pišu Večernje novosti.

Da je teško naći zadovoljnog radnika, nije novost, ali britansko istraživanje o raspoloženju zaposlenih donosi nekoliko iznenađujućih zaključaka. Dve trećine radnika priznaju da ima probleme sa samopouzdanjem na poslu, dok skoro polovina strahuje da će drugi shvatiti da nisu dovoljno dobri. Čak 75 posto ispitanika priznalo je da su srećni da su uopšte i pronašli taj posao. Skoro polovina radnika neznanje "zatrpava" rečima koje cirkulišu u modernoj poslovnoj komunikaciji iako ne znaju šta zapravo znače. Poslovni stručnjaci kažu da postoji jednostavno rešenje za ovaj problem, a to su treninzi koji će zaposlenima dati više znanja. 

Da je samopouzdanje veći problem od samog posla, govori podatak da je čak 84 odsto ispitanika zadovoljno trenutnom pozicijom. Manjina koja je nezadovoljna kao razloge ističe nemogućnost napredovanja, dosadan posao i činjenicu da se plate ne povećavaju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )