FOTO: null

Na večerašnjoj Izbornoj konferenciji SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić izabran je za novog predsjednika Gradskog odbora u Bijeljini, saznaje ekskluzivno portal InfoBijeljina.

Osim delegata koji su večeras učestvovali u radu konferencije, istoj su prisustvovali i poslanici SNSD u Narodnoj skupštini Republike Srpske, poslanici ove stranke u Parlamentarnoj skupštini BiH, kao i odbornici SNSD u Skupštini grada Bijeljina. 

-------------------------

21.15 - "Nakon zasjedanja gradske Izborne konferencije izabrali smo Gradski odbor SNSD-a, a nakon toga održali smo i Prvu konstitutivnu sjednicu Gradskog odbora na kojoj je izabran predsjednik. Ovom prilikom želim da kažem da je to gospodin Nedeljko Ćorić, koji je izabran većinom glasova odbora", rekao je po završetku Izborne konferencije za portal InfoBijeljina doktor Siniša Maksimović, koji mu je ovom prilikom i čestitao i poželio puno uspjeha u radu. 

Ovo je velika čast za Gradski odbor, ali i obaveza na dalji rad, kako bi ova stranka označila i novu eru djelovanja SNSD-a u Bijeljini, poručuju u SNSD-u.

"Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u radu današnje Izborne konferencije, koji su me podržali. Većinom sam izabran za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini. Ono što je činjenica je da SNSD u prethodnih godinu dana nije funkcionisao u punom kapacitetu, ali mi već od sutra krećemo sa aktivnostima na konsolidaciji naše organizacije i krećemo u pripreme za lokalne izbore", rekao je za portal InfoBijeljina, novi predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini, Nedeljko Ćorić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )