FOTO: null

Neda Arnerić ponovo na sceni! Samo mjesec dana poslije dramatičnog pada s terase svog stana, glumica će izaći pred publiku.

Lijepe vijesti, da će 14. i 15. juna zaigrati u Zagrebačkom kazalištu mladih, podijelila je juče s “Novostima”. Rekla je i da se osjeća mnogo bolje i da oporavak poslije nezgode napreduje sjajno.

“Odlično sam”, kazala je Neda. “Najviše vremena provodim u svom stanu u Beogradu, a počela sam i da izlazim u kratkotrajne šetnje. Biće bolje.”

Sudbina je uredila da se predstava kojom se Neda poslije velike životne drame vraća u pozorište zove “Živećemo bolje”.

“Radujem se što ću već za dvije nedjelje nastupiti pred zagrebačkom publikom”, kaže glumica. “U naše pozorište vraćam se tek na jesen. Sada je već kraj sezone, tako da ću početi da igram tek od sljedeće. Sve će biti dobro. Život teče dalje. Nisam raspoložena da pričam o onome što mi se dogodilo, ali ću vas, kao i do sada, obavijestiti čim bude nešto novo.”

Kako je glumica rekla, nema nikakvih problema s kretanjem, kao i to da su glasine o njenom liječenju u inostranstvu neistinite.

Neda Arnerić je 8. maja pala s balkona svog stana koji se nalazi na trećem spratu zgrade u Dubljanskoj ulici na beogradskom Vračaru. Vijest o nezgodi munjevito se proširila regionom. Poslije prijema u Urgentni centar, ljekari su samo saopštili da je glumica zadobila teške povrede i da ima povrede petog vratnog, prvog lumbalnog i 12. grudnog pršljena.

Iako doktori nisu željeli da daju bilo kakve prognoze o njenom oporavku, već poslije dva dana za “Novosti” je potvrđeno da Neda neće morati na operaciju. Detaljni pregledi u Urgentnom centru pokazali su da je imala mnogo sreće u nesreći – nije povrijedila kičmenu moždinu, nije imala unutrašnja krvarenja i pomjerala je ruke i noge. Brz oporavak Nede Arnerić javnost je prijatno iznenadio. Protekao je bez komplikacija i glumica je poslije 11 dana liječenja, 20. maja ujutru, otpuštena iz Kliničkog centra Srbije.

Na dan napuštanja bolnice Neda je po svaku cijenu željela da izbjegne novinare, i to joj je pošlo za rukom. Iz Kliničkog centra izašla je neprimjećena, na sporedni izlaz Odjeljenja za fizikalnu medicinu. A pored mnogobrojnih novinarskih ekipa koje su njen povratak iščekivale ispred stana u Dubljanskoj ulici, prošla je ležeći pokrivena trenerkom na zadnjem sjedištu bratovljevog automobila.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )