FOTO: InfoBijeljina.com

Fudbalski klub Radnik je i zvanično učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope, potvrdio je semberski tim na društvenim mrežama.

Ova odluka obradovala je navijače i rukovodstvo tima iz Bijeljine, a generalni direktor Nebojša Tomić ističe da će čelni ljudi kluba učiniti sve kako bi se što spremnije dočekali prvi evropski susreti.

- Želim da pohvalim nadležne komisije FSBiH koje su proteklih dana trpile pritiske kako bi odluka Komisije za licenciranje bila promijenjena. Savez je još jednom pokazao dosljednost i principijelnost, pa će FK Radnik igrati kvalifikacije za Ligu Evrope. Mi smo ispoštovali sve ono što je FSBiH tražio kako bi dobili licencu i kao prvi tim poslije Željezničara na tabeli predstavljaćemo Bosnu i Hercegovinu na evropskoj sceni. Nama predstoji aktivan odmor, jer želimo što bolje da se spremimo i reprezentujemo naš fudbal. U toku pauze pokušaćemo da dovedemo nekoliko pojačanja i organizujemo mečeve na Gradskom stadionu u Banjaluci koji smo prijavili kao domaći teren za odigravanje utakmica – rekao je Tomić.

Podsjećamo, bijeljinski tim je dobio pozivnicu nakon što je sarajevski Željezničar ostao bez licence, jer nije na vrijeme izmirio obaveze prema bivšem treneru Slavku Petroviću.

POVEZANE VIJESTI:

Radnik i zvanično učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )