FOTO: null

Srbijanski stručnjak Nebojša Milošević (43) će naslijediti Slavka Petrovića na klupi Radnika, saznaje portal InfoBijeljina.

U Radniku su ostali iznenađeni nakon što je klupu bijeljinskog premijerligaša napustio Slavko Petrović. Petrović je u protekle dvije godine uspješno vodio Radnik i sa klubom, koji se smatrao sposobnim samo za borbu za opstanak, uspio je u prošloj sezoni ostvariti istorijski uspjeh osvajanjem Kupa bh.  

Nakon što je Slavko Petrović napustio klub iz Bijeljine, jer je preuzeo brigu o prvom timu sarajevskog Željezničara, ostala je upražnjena klupa čete iz Semberije. 

Od jutros su se po medijima pojavile brojne spekulacije ko bi mogao biti novi trener bijeljinaca, te su pominjani Zvonko Živković i Srđan Bajić.

Kako portal InfoBijeljina saznaje iz izvora bliskih FK Radnik, nasljednik Petrovića na klupi Radnika će biti Nebojša Milošević, nekada prvi asistent bivšem treneru Crvene zvezde, Slaviši Stojanoviću.

Milošević od januara radi kao pomoćni trener u kineskom prvoligašu Yataiju. Kao samostalan trener vodio je srbijanske klubove Rad i BSK Borču.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )