FOTO: Nezavisne.com

Mlada Užičanka Tanja koja drži radnju sa unikatnim stvarima u Užicu "Unikat Plus“, koje ona sve ručno pravi, oduševila je mnoge u Srbiji svojim statusom na Facebooku, rekavši nešto što, ispostavilo se, mnogi misle.

"Dragi ljudi, nisam popustom podržala 'crni petak'. Nisam htela! Neko je to pohvalio, neko osudio. Ne dopada mi se ni ta ideja, sprovedena u Srbiji, ni naziv tog događaja, ježim se! Imaju svi pravo, nek radi kako ko ‘oće! Ali zato… Popuste u radnji UNIKAT Plus imaćete uvek na CRVENO SLOVO I KRSNU SLAVU! 20%!!! I češće je nego crni petak. I lepše zvuči, i greje mi dušu. Jer tako ja ‘oću!!!!!", napisala je ova Užičanka na Facebooku, prenosi "Telegraf.rs".

Nakon njene objave uslijedili su brojni komentari, a velika većina korisnika je bila oduševljena njenim statusom.

"Svaka čast. Bravo, Srbine", "Sigurna sam da će te zbog takvog razmišljanja, truda i rada, a pre svega ljubavi koju ulažeš u svoj posao, mnogo ljudi podržati", "Saglasan sam u potpunosti s tobom, svaka čast!", bili su samo neki od komentara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )