FOTO: null

Narodni demokratski pokret je politička stranka koja djeluje veoma principijelno što nije nimalo lako u vrijeme kada se politikom mnogi bave iz interesnih razloga, rekao je predsjednik NDP-a Dragan Čavić, prilikom izbora gradskog odbora ove stranke u Bije

Narodni demokratski pokret može se pohvaliti sve većim prilivom mladih ljudi što je jedan u nizu pozitivnih pokazatelja povećanja povjerenja naroda prema ovoj stranci, rečeno je na izboru gradskog odbora u Bijeljini. 

Ono što takođe odlukuje NDP jeste jedinstven princip prema svim političkim pitanjima kako na nivou Republike Srpske, tako i na nivou BiH, bez obzira ko je na vlasti, a ko u opoziciji.

“To je naš princip i toga ćemo se držati i vjerujemo da sve više dobijamo podrške u RS. Mi spadamo u one koji principijelno vode svoju politiku na svakom mjestu gdje god se nalazimo i od svoje politike ne odstupamo. To nije nimalo lako. Ko može izdržati, taj ostaje sa nama, a ko ne taj ide dalje, tražeći neki interes koji nije političke prirode”, kaže lider NDP-a Dragan Čavić.

Izbor gradskog odbora NDP-a u Bijeljini svakako je dio priprema za lokalne izbore koji će biti održani naredne godine.

“Mi smo izuzetno zainteresovani da SzP postigne dogovor o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima. Kako god smo mi bili dio Saveza za promjene bez ikakvog uslovljavanja na prošlim Opštim izborima, tako ćemo pristupiti izborima koji dolaze iduće godine”, kaže Čavić i dodaje da je radikalna promjena potrebna Republici Srpskoj, te da više nema politike “Cile - Mile”.

“NDP će svoje mjesto zauzeti i podrškom građana i naravno našim radom i aktivnostima. Siguran sam da ćemo imati dobru podršku na predstojećim lokalnim izborima”, jasan je predsjednik Gradskog odbora NDP-a Bijeljina Pero Spasojević.

U Srpskoj je potrebno uspostaviti potpuno novi odnos prema trošenju javnih sredstava, stati na kraj prekomjernom zaduživanju i potrošnji, luksuzu u kome živi jedna politička elita na vrhu Srpske. Ovakvom ideologijom vodiće se NDP i na predstojećim lokalnim izborima, poručeno je vrha stranke te iz Gradskog odbora Bijeljina.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )