FOTO: Twitter

Navijači Partizana radikalizuju protest protiv aktuelne uprave fudbalskog kluba, a posljednja akcija je bila usmjerena ka loži stadiona u Humskoj gdje inače sjede članovi rukovodstva.

Mjesta na zapadnoj tribini stadiona koja su rezervisana za čelne ljude kluba dobrim dijelom su uništena nakon akcije koju su najvjerovatnije sproveli navijači.
 
Uništene su fotelje za sjedenje, koje su isječene oštrim predmetima, a sa unutrašnje strane su ispisani uvredljivi grafiti.

"Lopovi", i "Uprava napolje" je ispisano crnom bojom, a sa spoljne strane se također vide iste poruke uz jednu koja je bila upućena i generalnom direktoru Milošu Vazuri, prenosi N1.

Navijači su nedavno blokirali centar grada kada su u navijačkom korteu napravili veliki protest i iznijeli zahtjeve da uprava kluba protiv koje javno protestuju već više od godinu dana. Milorad Vučelić je podnio ostavku na mjesto predsjednika, ali se zahtijeva i odlazak Miloša Vazure i kompletne Skupštine kluba.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
brcko_gas
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )