FOTO: null

Policiji kod Doboja prijavljen neobičan napad na Mladenku S. (33) radnicu gradske uprave, istraga traje. Prema njenoj verziji događaja, maskirani muškarac je naterao da popije sonu kiselinu i skoči u rečicu

Dobojska policija juče je imala pojačane aktivnosti nakon što je u podozrenskom naselju Donja Paklenica pronađena ženska osoba u rečici Paklenica u stanju šoka i sa povredama "nepoznatog porekla".

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o radnici Gradske uprave Mladenki S. (33), koja je, nakon ukazane pomoći u dobojskoj Opštoj bolnici, dala izjavu da ju je napao nepoznati muškarac u belom i sa fantomkom na glavi. Prema njenoj verziji događaja, on ju je naterao da popije sonu kiselinu i da skoči u rečicu.

U CJB su potvrdili da je napad prijavljen u blizini mosta rečice na kojoj je sagrađena mini hidro-elektrana, ali će preciznije detalje saopštiti tek po okončanju istrage, koja je u toku.

Tokom dana bile su pojačane patrole policije i stacionirani punktovi na frekventnim saobraćajnicama, ali je na upit o čemu se radi rečeno da je reč o redovnim aktivnostima policije.

Meštani Paklenice su, kažu, iznenađeni ovim događajem, jer prema njihovim tvrdnjama, radi se o mirnoj porodici, sa kojima nisu nikada imali problema niti znaju da je Mladenka ili njen suprug sa nekim ili u međusobnoj zavadi.

Nagađanja su da bi slučaj mogao da ima veze sa njenim radom u Gradskoj administraciji, odnosno da bi neko od nezadovoljnih svojim statusom u Odseku za boračko-invalidsku zaštitu navodno mogao biti napadač na ženu.

Lekari u dobojskoj bolnici su pored povreda nastalih gutanjem sone kiseline ustanovili i povrede vrata i ekstremiteta i pacijentkinja je nakon saniranja povreda upućena na dalje lečenje na Kliniku za ORL Kliničkog centra Banjaluka.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )