FOTO: null

Nataša Arsenijević iz Bijeljine svojom ljepotom i fotogeničnošću osvojila je srca žirija takmičenja “Izbor za Miss fotogeničnosti BiH” za 2016., u organizaciji online magazina News Blic, te je proglašena pobjednicom trećeg ciklusa projekta.

Casting, odnosno finalni krug takmičenja i proglašenje pobjednice, kao i druge i treće pratilje, održan je danas u Clubu Cinemas Sloga u Sarajevu.

Na ‘Izbor za Miss fotogeničnosti BiH za 2016. prijavilo se više od 400 djevojaka, a na casting je bilo prisutno preko 30 djevojaka iz cijele BiH.

Od ovog broja, žiri je izabrao 15 djevojaka u uži krug, koje su nosile kreacije modne dizajnerke Aide Korman iz Sarajeva.

Casting je održan pred stručnim žirijem, koji je, uz nimalo lagan zadatak, jer su sve djevojke bile lijepe na svoj način, izabrao konačnu pobjednicu projekta.

Stručni žiri u sastavu Afrodita Dedić (predsjednica žirija i voditeljica cjelokupnog projekta), Edita Halilović (prošlogodišnja pobjednica projekta ‘Izbor za Miss fotogeničnosti BiH za 2015.), Ina Vejsilović (voditeljka Face TV-a), Aldina Rovčanin (novinarka BNN portala) i Amila Halilović (profesionalni make-up artist) jednoglasno je odlučio.

Tako je prvo mjesto zauzela Nataša Arsenijević iz Bijeljine, druga je bila Milja Preradović iz Dervente, dok je treća bila Marija Soldo iz Mostara.

‘Kada sam vidjela glasove na facebook-u mogu priznati da nisam očekivala pobjedu. Drago mi je da sam pobijedila i mislim da ću dosta u budućnosti postići sa ovom pobjedom. Bilo je lijepih djevojaka i mogu reći da je konkurencija bila jaka. Sada slijedi izrada photobook-a i nadam se novim poslovnim ponudama, istakla je Nataša.

Dodala je da je na Izbor prijavila mama i ovim putem joj se zahvalila što je to učinila, jer je pobijedila. Nataša je osvojila glavnu nagradu, a to je izrada profesionalnog photobook-a u vrijednosti od 1.000 KM.

Osim ove, bile su i druge vrijedne nagrade naših sponzora koje su dobile učesnice na castingu. Neke od njih su kozmetički paketi kompanija kao što su Golden Rose, Inglot, zatim frizersko-kozmetičke usluge salona kao šo tu Pretty Betty, Ella i Selfie, unikatni nakiti Ella Ell - Minela Podgorica, M. Jevlery Box I Lola tees.

Takođe, tu su i vaučeri za ljetovanje u Hotelu Bonaca u Makarskoj, te cvijetni buketi naših sponzora, a to su cvjećara Vjetrenjača i Art.

Medijski pokrovitelji ovogodišnjeg projekta su Face TV, Otvorena mreža i Radio M.

Za fotografije su bili zaduženi Azra Krantić i Edin Salihić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )