FOTO: null

Pežo 407, vlasništvo Jovice Vica, izgorio je u potpunosti u subotu, u naselju Gornje Police u Trebinju, čime je nastavljena crna serija paljenja automobila u ovom hercegovačkom gradu.

Auto je bio parkiran ispred jedne automehaničarske radionice u koju je dovezen na popravku, pa je od paljevine stradala i plastika na zadnjem lijevom faru susjednog automobila, kojeg su od daljeg širenja vatre spasili vatrogasci.

Komšije koje su primijetile vatru odmah su pozvale vatrogasce, ali, s obzirom na to da je auto posut zapaljivom materijom, izgorio je veoma brzo, pa su vatrogasci uspjeli zaustaviti samo širenje vatre.

Policija, dežurni okružni tužilac i nadležni inspektori protivpožarne zaštite i vještaci mogli su samo konstatovati potpunu štetu, ali se još niko nije izjasnio o uzroku požara.

Pripadnici CJB Trebinje izuzeli su određene tragove sa lica mjesta, kako bi bili razotkriveni uzroci ovog, prvog požara na automobilu u ovoj godini, a da njihov posao nije uzaludan svjedoči i nedavno saopštenje kojim su se oglasili, jer su rasvijetlili paljevinu audija 6 u vlasništvu Trebinjca Nikole Ružića, koju je u julu prošle godine počinio njegov sugrađanin Vjekoslav Milošević.

Zanimljivo je da je isti počinilac u martu prošle godine zapalio i opel vektru u vlasništvu profesora Nebojše Bovana, koji je auto parkirao pored Osnovne škole "Sveti Vasilije Ostroški".

Policija je, takođe, rasvijetlila i požar na putničkom automobilu ford fokus Lazara Sarića, koji se desio početkom prošle godine, a do kojeg je došlo zbog neispravne instalacije.

Osim ovih slučajeva, u prošloj godini identifikovani su i požari na džipu micubiši pajero, vlasnika ugostitelja Željka Stajića, koji se desio takođe u martu u selu Dražin Do, nadomak Trebinja, da bi u maju, pored benzinske pumpe "Man Co", na ulazu u grad, planuo golf 4 vlasnika Ranka Grkavca.

Najveću pažnju je, svakako, uoči posljednjih opštih izbora, izazvao požar na automobilu ford fokus, vlasništvo Miljana Andrića, supruga dotadašnje sekretarice SNSD-a Rajke Andrić, koja je tada prešla u PDP.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )