FOTO: null

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović na sastanku sa delegacijom republičke Unije udruženja poslodavaca izrazio je očekivanje da će biti nastavljena konstruktivna saradnja parlamenta sa predstavnicima Unije, s ciljem stvaranja

Čubrilović je rekao da će biti omogućeno da predstavnici Unije udruženja poslodavaca prisustvuju radu skupštinskih odbora i sjednicama Narodne skupštine Srpske. 

On je izrazio očekivanje da će Kolegijum omogućiti predstavnicima Unije da se obrate narodnim poslanicima kada bude razmatran Prijedlog ekonomske politike za 2015. godinu, kao i u drugim prilikama kada za to bude izražen interes ove asocijacije. 

Čubrilović je naglasio da je Narodna skupština otvorena za konstruktivne ideje svih socijalnih partnera i drugih zainteresovanih, s ciljem donošenja što prihvatljivijih i provodivih zakona koji treba da omoguće brži razvoj i bolji privredni ambijent, saopšteno je iz kabineta predsjednika parlamenta Srpske. 

Delegaciju Unije udruženja poslodavaca na današnjem sastanku u Banjaluci kod predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske predvodio je predsjednik Unije Predrag Zgonjanin.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )