FOTO: InfoBijeljina

Masovna vakcinacija protiv virusa korona biće nastavljena i naredne nedjelje u Bijeljini gdje je do danas vakcinisano 13.346 građana i revakcinisano 7.167, rekla je Srni pomoćnik direktora za opšte poslove bijeljinskog Doma zdravlja Ružica Jelisić.

Načelnik Higijensko epidemiološke službe Mladen Grujičić kaže da su danas u Vakcinalnom centru Doma zdravlja vakcinisali 344 stanovnika regije, a od početka ovonedjeljne masovne vakcinacije 346 u ponedjeljak, 309 u utorak i juče 519.
 
U ponedjeljak i utorak 26. i 27. jula od 7.30 do 12.30 časova građani će se bez zakazivanja termina u bijeljinskom Domu zdravlja vakcinisati “sinofarm” vakcinom, a u srijedu “fajzerom”.
 
Krajem nedjelje očekuje se i dolazak druge komponente vakcine “sputnjik ve” kojom revakcinaciju čeka između 4.500 i 5.000 ljudi u bijeljinskoj regiji, a u Domu zdravlja najavljuju da će ona biti izvršena vrlo brzo.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )