FOTO: null

Treći po redu susret škola iz Suvog Polja, Husina, Priboja i Humaca organizovan je 11. decembra u Priboju. Domaćin ovog susreta bila je OŠ “Veljko Čubrilović” Priboj, koja je i nosilac projekta “Aktivizammladih u ruralnim sredinama”.

Radionice o timskom radu, toleranciji i pravima djeteta organizovane su za učenike šestog, sedmog i devetog razreda u kojima je učestvalo 60 učenika. Pored radionica učenici su se takmičili u dvije sportske discipline (odbojka za djevojčice, košarka za dječake. 

Tom prilikom uručene su lopte (košarka, fudbal i odbojka) direktorima škola. Takođe, učenici su zajedno sa svojim direktorima škola zasadili 4 Drveta prijateljstva u školskom parku u Priboju. 

Ukupan broju čenika koji su učestvovali na tim aktivnostima je oko 200, te 40 nastavnika sa direktorima.

Akcija prikupljanja knjiga za školske biblioteke „Darujmo riječ“ traje tokom cijele implementacije projekta. Sledeći susret škola je u februarau 2016. godine, a domaćinsusreta biće OŠ “Humci” iz Humaca.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )