FOTO: InfoBijeljina.com

Policijski službenici Policijska uprava Bijeljina u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske predali su danas Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina uz izvještaj o krivičnom djelu osam lica koja su juče lišena slobode na području Bijeljine u nastavku operativne akcije „Kristal“.

Tužilaštvu su predata lica M.T., N.S., V.B., M.P., P.S., N.A., P.V. i M.M. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Podsjećamo, cilj jučerašnjih aktivnoti bio je usmjeren na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila preprodajom narkotičkih sredstava na širem području Bijeljine.

Aktivnosti u akciji „Kristal“ koje provode Uprava za organizovani i teški kriminalitet i Policijska uprava Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina se nastavljaju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )