FOTO: infobijeljina.com

N. O. (58) iz Vukosavlja ubijen je pred više svjedoka na "Traktorijadi" u Jakešu kod Modriče, a prvi rezultati istrage ukazuju na to da mu je ubica nanio 13 uboda nožem.

Zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je M. M. (58) iz okoline Vukosavlja. Kako prenosi ATV, osumnjičeni je bio pod dejstvom alkohola, kao i dobar dio svjedoka, zbog čega će oni tek danas biti ispitani o svim okolnostima zločina. Na mjestu ubistva istražioci su pronašli nož kojim je zločin najvjerovatnije počinjen, a koji je poslat na vještačenje.

Nezvanične informacije ukazuju da su M. M. i N. O. odranije imali nesuglasice i da nisu bili u dobrim odnosima.

Mještani pričaju da se ubijeni bavio privatnim biznisom, te da je živio i radio u Njemačkoj. M. M. je određeno vrijeme radio kod njega kao moler i navodno još iz tog perioda imaju neraščišćene račune. Kolaju priče da je M. M. „petljao” sa suprugom ubijenog, a pominje se i navodni novčani dug, što je predmet detaljnih provjera i dalje istrage.

- N. O. je doputovao iz Njemačke i došao je na Traktorijadu u Jakeš. Čim ga je vidio pod šatorom, M. M ga je napao. Nasrnuo je na njega i više puta ga izbo nožem - pričaju mještani.

Iz PU Doboj ranije je saopšteno da je M. M. uhapšen zbog sumnje da je ubio O. N. na javnom skupu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )