FOTO: null

Proteklog vikenda 27. i 28. avgusta Udruženje djece poginulih boraca “NASLJEĐE” organizovalo je humanitarne turnire u pikadu i fudbalu. Učešće na ovim turnirima je uzelo preko dvadeset ekipa sa teritorije grada Bijeljina.

Nasljeđe je uz pomoć sponzora obezbijedilo nagrade i pehare za prva dva mjesta u pikadu i prva tri mjesta u fudbalu. Turnir je memorijalnog karaktera nazvanog "NASLJEĐE", i iz Udruženja se nadaju da će ovo prerasti u tradicionalni turnir. 

Učešće na samom turniru su uzele sledeće ekipe:

SPORT VISION, PLAVA FAMILIJA, TEHNIKA INŽINJERING, DEMOKRATSKI NARODNI SAVEZ, SAVEZ ZA NOVU POLITIKU, HERBA KOMERC, DEARTE, M&M EKO-ELEKTRO, FALCON, KAFE BAR TREF, MJEŠOVITI TIM I NARAVNO UDPB "NASLJEĐE" KAO DOMAĆIN SA VIŠE EKIPA.

Na turniru u pikadu I mjesto osvojila je ekipa DNS 2  a II mjesto osvojila je ekipa M&M EKO ELEKTRO. Pored turnira u pikadu koji je odigran u subotu 27. avgusta u nedelju 28. avgusta odigran je turnir u malom fudbalu gdje je ekipa TEHNIKA INŽINJERING osvojila I mjesto, ekipa SPORT VISION je osvojila II mjesto dok je ekipa DNS osvojila III mjesto. 

"Održavanjem ovih sportskih aktivnosti htjeli smo da pokažemo svoje sposobnosti a ujedno da kroz zajedničko druženje pokažemo jedinstvo naše kategorije , važnost podrške ostalih ljudi prema nama jer u saradnji sa ljudima i organizacijama rješavamo probleme i ostvarujemo uveliko narušena prava. Posebnu zahvalnost želimo da iskažemo našim donatorima i sponzorima turnira a to su: OKTAN-PROMET, PRO VIA, SPORT VISION, M&M EKO-ELEKTRO, MOJA KAFANICA, MILAN TOMAŠ, KUĆA ZDRAVLJA, MIROSLAV M. KAFE BAR "TREF" , MOJIĆ DOO, TEHNIKA INŽINJERING, PORTAL INFO BIJELJINA i naravno jednom anonimnom licu koje je uplatilo određena sredstva", poručuju iz Udruženja "Nasljeđe".

Turniri su odigrani pod sloganom "ZEMLJA KOJA ZABORAVLJA SVOJE HEROJE I SAMA BUDE ZABORAVLJENA" pa se iskreno nadamo da djeca poginulih boraca posle dvadeset godina od završetka rata neće biti zaboravljena i ako se na ove turnire nisu odazvali veliki dio privrednih subjekata i političkih organizacija koji su bili uredno pozvani pismenim pozivom.

Hvala svima na srdačnoj podršci i vidimo se uskoro na sledećim aktivnostima "NASLJEĐA"

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )