FOTO: InfoBijeljina

Kako to naši narodni običaji nalažu, našu kampanju započinjemo u ponedjeljak, kada sve velike stvari valja započeti. Predstavljamo vam listu naših kandidata za odbornike za lokalne izbore, poručeno je sa pres konferencije koju je organizovao Narodni front u Bijeljini.

Mario Tomić, predsjednik Gradskog odbora ove stranke je na početku svog izlaganja predstavio 36 kandidata koji će biti na listi ispred Narodnog fronta u Bijeljini.

„To su sve ostvareni ljudi, ljudi koji nisu tu zbog svojih interesa, nego da predstavljaju našu Bijeljinu i naše Semberce, da daju najbolje rješenje. Ovo je 36 boraca za pravdu, za bolju Bijeljinu i bolju Republiku Srpsku. Narodni front izlazi pred birače pod sloganom „Bijeljina narodu“, a to je i naš prvenstveni cilj, da Bijeljina bude na usluzi narodu“, rekao je Mario Tomić, predsjednik GrO Narodni front Bijeljina.

„U Bijeljini postoje tri političke partije koje podržavaju Ljubišu Petrovića, Narodni front, SDS – volja naroda i Lista za pravdu i red Nebojše Vukanovića. Ubijeđen sam da će nakon ovih lokalnih izbora, pobjedom naših kandidata u Bijeljini, Banjaluci i Trebinju krenuti proces ozdravljenja Republike Srpske. Naš cilj je formiranje skupštinske većine, a plan je da osvojimo tri odbornička mandata“, izjavio je između ostalog Tomić.

On dodaje da će Narodni front Jelena Trivić, Gradski odbor Bijeljina ove izbore funkcionisati na osnovu tri osnovna principa. 

„Prvi je aspolutna podrška Ljubiši Petroviću, aktuelnom gradonačelniku Bijeljine, drugi princip je da nema saradnje sa SNSD-om i treći princip pod nazivom „bez lažnih obećanja“. Sugrađane pozivamo da nam daju podršku, da izađu na izbore, zaokruže Ljubišu Petrovića i listu Narodnog fronta. Dosta je lažnih obećanja izađimo 6. oktobra na izbore, Bijeljina narodu“, poručio je Tomić.

Lista Narodni front:

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )