FOTO: null

Narodna skupština Republike Srpske razmatraće danas izvještaj o realizaciji Programa rješavanja problema raseljenih lica, povratnika i izbjeglica za prvih šest mjeseci ove godine.

U nastavku šeste redovne sjednice biće razmatran i izvještaj Republičke komisije za utvrđivanje sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske o radu i izvještaj Komisije za žalbe o radu u 2014. godini.

Poslanici će razmatrati Godišnji izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH za 2014. godinu, najavljeno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

U nastavku sjednice biće razmatran i godišnji izvještaj za oblast malih i srednjih preduzeća i zanatsko-preduzetničku djelatnost u Republici Srpskoj za 2014. godinu.

Na sjednici će biti razmatran i izvještaj o poslovanju Investiciono-razvojne banke Republike Srpske i fondova za 2014. godinu, sa izvještajem nezavisnog spoljnog revizora.

Nastavak sjednice zakazan je za 10.00 časova.

U prvom dijelu šeste redovne sjednice, koji je okončan 23. septembra, poslanici su izabrali članove Komisije za sprovođenje referenduma o radu Suda i Tužilaštva BiH.

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je i izvještaj o stanju u bankarskom sistemu Srpske za 2014. godinu, kao i izvještaj o poslovanju i rezultatima rada sa finansijskim izvještajem republičke Agencije za bankarstvo za prošlu godinu.

   

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )