FOTO: null

Velika posjećenost na večerašnjoj predizbornoj tribini Pokreta Uspješne Srpske u Gornjem Maagnojeviću, dokaz je da narod Semerije želi promjenu, narod želi novu vlast u Bijeljini, poručio je kandidat za gradonačelnika Zlatko Maksimović.

- Zajedno sa narodom ćemo rješavati probleme poslije 3.oktobra i u Magnojeviću i u drugim selima u Semberiji, i metri asfalta, i rasvjeta i dječija igrališta, sve to stiže u naša sela, kao i pomoć pljoprivrednicima kojima ćemo omogućiti da od svog rada pristojno žive, istakao je Maksimović.

Nosilac liste kandidata Pokreta Uspješna Srpska Srđan Mijatović kaže da se u prethodnom periodu malo ulagalo u Gornji Magnojević, te da je plan PUS, kroz niz programa, da se stimuliše poljoprivredna i stočarska prozvodnja u ovom dijelu Semberije.

- Mnogo je i mladih otišlo iz ovog sela, naćićemo načina, da nakon izbora, mlade ljude zadržimo ovdje, kako bi ostali , jer u suprotnom, za 20 godina imaćemo izumiranje ovog područja, poručio je Mijatović.

Prema riječima Stevice Markovća , kandidata PUS za odbornika , koji je inače iz Magnojevića,budćnost ovog i ostalih podmajevičkih sela je u uzgoju malina, za šta je neophodno izdvojiti sredstva iz budžeta grada , a za čiji otkup već postije tržište kao i hladnjače u susjednim selima.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )