FOTO: null

Republiku Srpsku i Federaciju BiH sutra očekuje toplo vrijeme sa dnevnom temperaturom do 17 stepeni Celzijusovih. Jutro će biti svježe i umjereno oblačno, a magla će ponegdje biti na sjeveru i istoku.

Tokom dana biće toplo sa sunčanim periodima i postepenim naoblačenjem sa zapada, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorolškog zavoda. 

Vjetrovito će biti u Hercegovini i Semberiji, gdje će duvati umjeren do jak jugoistočni vjetar. 

Jutarnja temperatura vazduha od minus jedan do četiri, na jugu do šest stepeni, u višim predjelima temperatura će biti u minusu. Najviša dnevna temperatura od 12 do 17 stepeni, u višim predjelima biće hladnije. 

Meteorolozi su za naredne dane najavili prijatno toplo vrijeme, a u pojedinim krajevima povremeno će padati slaba kiša. Temperatura vazduha oko 17 stepeni Celzijusovih. 

U Srpskoj i Federaciji BiH preovladava pretežno sunčano vrijeme, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Mostar je danas bio najtopliji sa 16 stepeni Celzijusovih koliko je izmjereno u 13.00 časova. U isto vrijeme u Trebinju je bilo 15 stepeni, a u Neumu i Zenici 14. 

U Doboju, Prijedoru, Bileći izmjereno je 13 stepeni, u Bijeljini, Mrkonjić Gradu, Novom Gradu, Ribniku, Šipovu, Bugojnu i Sanskom Mostu 12, Zvorniku, Nevesinju, Livnu i Tuzli 11. 

Deset stepeni bilo je u Banjaluci, Srpcu, Srebrenici, Foči, Višegradu, Sarajevu i Gradačcu, devet u Bihaću, osam u Gacku, sedam na Sokocu, Čemernu, Ivan-sedlu i u Kneževu, pet na Mrakovici, četiri u Kalinoviku. 

Najhladnije bilo je na Bjelašnici gdje je u 13.00 časova izmjereno minus šest stepeni Celzijusovih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )