FOTO: DAN.ba

U Republici Srpskoj narednih dana biće oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima, a u četvrtak na planinima se očekuje i snijeg.

Prema prognozi meteorologa, sutra ujutru biće pretežno vedro a na zapadu i sjeveru umjereno oblačno. Tokom dana jače naoblačenje sa sjeverozapada donosi kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Do kraja dana i tokom noći ovo naoblačenje zahvatiće većinu krajeva, donoseći ponegdje obilnije padavine i pljuskove praćene grmljavinom, navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura od 10 do 16, na planinama oko osam stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna od 21 do 28, na planinama oko 17.

U četvrtak, 3. oktobra, jutro će biti oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima a u Hercegovini i grmljavinom.
Tokom dana zadržava se oblačno vrijeme sa kišom, u visokom planinama prolazno i snijegom, a prema večeri prestanak padavina najprije na sjeverozapadu u noći i u ostalim krajevima uz djelimično razvedravanje.

Jutarnja temperatura od 10 do 16, na planinama oko osam stepeni. Najviša dnevna u odnosu na jutarnju bez bitne promjene a prema večeri u osjetnom padu.

U petak, 4. oktobra, jutro umjereno do pretežno oblačno i suvo sa maglom ili niskom oblačnošću po pojedinim riječnim dolinama, kotlinama i visoravnima.

Tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima ali osjetno svježije nego prethodnih dana.

Jutarnja temperatura od četiri do 10, na planinama oko jedan stepen. Najviša dnevna od 14 do 20, na planinama oko 11 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )