FOTO: null

Pedagoški fakultet u Bijeljini sljedeće godine u maju biće domaćin „Učiteljijade 2018“, koja će okupiti studente učiteljskih fakulteta iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Republike Srpske i Federacije BiH.

Bijeljinski pedagoški fakultet Univerziteta Istočno Sarajevo od prošle godine je punopravan član Asocijacije učiteljskih fakulteta Srbije.

Dekan Pedagoškog fakulteta u Bijeljini Dalibor Stević rekao je Srni da su studenti ove visokoškolske ustanove osvojili dva druga mjesta u sportskim takmičenjima na "Učiteljijadi 2017", održanoj proteklog vikenda u Somboru.

On je dodao da je Fakultet predstavljalo 16 studenata koji su se takmičili u muškom fudbalu, košarci i stonom tenisu, dok su djevojke igrale stoni tenis i odbojku.

"Bili smo najmalobrojnija ekipa, ali smo uspjeli da osvojimo dva druga mjesta - u ženskoj odbojci i muškom stonom tenisu", rekao je Stević.

On je naveo da je ovo lijep uspjeh, ali da na prvom mjestu nisu sportski rezultati, već druženje studenata i razmjena iskustava.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )