FOTO: null

Unikredit banka Banjaluka, posredstvom koje će biti isplaćivani osigurani depoziti Bobar banke, napravila je plan isplate sa Agencijom za osiguranje depozita BiH, koji će se odvijati po abecednom redu, datumima, i u najbližoj filijali određenoj prema mje

Za potrebe efikasnog odvijanja radnog procesa i isplate osiguranih depozita, Unikredit banka dodatno je osnažila svoju poslovnu mrežu, koja sa 37 filijala/agencija i 112 šaltera pokriva cijelu Republiku Srpsku, navodi se u saopštenju ove banke. 

Interno je angažovan i pripremljen određen broj dodatnih šalterskih radnika, u postojećim filijalama otvoreno je još 28 novih šalterskih mjesta, a u Modriči je privremeno otvorena i agencija ove banke.

Vlasnici depozita Bobar banke treba da imaju dokaze o vlasništvu, kako je navedeno u obaviještenju poslatom od Agencije za osiguranje depozita BiH, pozivno pismo i jedan od identifikacionih dokumenata - ličnu kartu ili pasoš. 

U saopštenju se podsjeća da je rok isplate pet godina. 

Unikredit banka Banjaluka je banka agent posredstvom koje će biti obavljena isplata 21.379 deponenata u ukupnom iznosu koji premašuje 80 miliona KM. 

Isplatama su obuhvaćeni osigurani depoziti do 50.000 KM, na koje je uračunata i kamata. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )