FOTO: InfoBijeljina

Šef Odsjeka za javne nabavke, investicije i nadzor Gradske uprave Bijeljina Đorđo Vujanović napadnut je u srijedu ujutru kada je išao na posao, saopšteno je na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare koju je sazvao gradonačelnik Bijeljine.

"Ovo je vandalski čin i napad na samu Gradsku upravu. Odsjek kojim rukovodi Đorđo Vujanović obavlja odgovorne poslove i u svom radu strogo poštuje zakon i norme profesionalnog pristupa. Mi ćemo zaštiti svakog našeg službenika, ali i svakog građanina, i nećemo dozvoliti da nas neko zastraši i skrene sa puta zakonskog rada. Očekujemo da se izvršilac ovog krivičnog djela identifikuje i u skladu sa zakonom sankcioniše", poručio je gradonačelnik Bijeljine.



Iz Policijske uprave su saopštili da je policijska stanica Bijeljina 2 juče oko 06.50 časova zaprimila prijavu, da je lice Đ.V. u ulici Srpske Vojske od strane nepoznatog muškarca zadobio tjelesne povrede.

"Od strane ljekara licu su konstatovane lakše tjelesne povrede. O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini", rečeno je za InfoBijeljina u Policiji.
 
Dodaju da je u toku rad po zaprimljenom predmetu.
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )